Bilglass i Stavanger

Har du skade i en frontrute, siderute eller bakrute? Det er viktig å skifte eller reparere en rute for sikker kjøring. Hos Åsensenteret Bilverksted skifter vi frontruten uansett merke og bilmodell.

Pris for å bytte frontrute, siderute eller bakrute?

Hos Åsensenteret Bilverksted prøver vi alltid å reparere skaden først, noe som sparer deg for penger. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, er reparasjonen helt kostnadsfri og vil ikke føre til bonustap.
Sikkerheten har høyeste prioritet hos oss, og våre erfarne montører vil anbefale deg å bytte frontruten hvis det ikke er mulig å reparere skaden.

Prisen for å bytte frontrute bestemmes av forsikringen din. Normalt påløper det en egenandel ved et ruteskift. Våre montører informerer deg om dette med en gang, og vi hjelper deg med papirarbeidet. Et ruteskift påvirker ikke bonusen din.

Ruteskift av høy kvalitet

Vi benytter bilglass av høyeste kvalitet, levert fra Saint-Gobain Sekurit, uten at det koster deg noe ekstra! Takket være bruk av originale reservedeler, riktige produkter og erfarne montører, garanterer vi at arbeidet utføres med høyeste kvalitet. Dersom du ikke har glassdekning på forsikringen din, er det uansett lurt å bytte frontruten, selv om dette har en høyere kostnad. Prisen bør ikke være en faktor som påvirker sikkerheten. Våre dyktige montører kan hjelpe deg å finne den beste løsningen. Vi er med i Glassfagkjeden Glassdrive, som har flere enn 80 verksteder i Norge.
bilglass-stavanger-glassdrive
Aslak EvangAslak Evang
10:42 31 Jul 23
Kjappe, billige og flinke! Bonus at du kan drikke kaffe og se bekymret på mekanikerene som jobber med bilen fin gjennom vindu fra butikken.
Odd JohannesenOdd Johannesen
09:35 30 May 23
Et verksted du kan stole på
Rolf AndaRolf Anda
17:49 21 Mar 23
Sjekket hvile type vinduvisker og monterte de nye.😯😊
Liljana GlavakLiljana Glavak
21:03 05 Jan 23
ToreTore
17:27 28 Dec 22
Rolf HetlandRolf Hetland
19:38 19 Mar 22
Grei plass for bilrelaterte ting.Ligger også greit til når du har en handlerunde… 😉😄
js_loader

Vi hjelper deg med ruteskift eller reparasjon av bilglass.