Bilverksted i Stavanger

Åsensenteret Bilverksted AS er et moderne bilverksted i Stavanger med stor kapasitet. Vi flyttet inn i nye lokaler oktober 2011, og ble det mest moderne frittstående bilverkstedet i Stavanger. Vi har kjøpt tjenesten Kontrollert Bilverksted (KBV). Dette er et eksternt firma som tar stikkprøver på utførte servicer/PKK og reparasjoner. For Åsensenteret Bilverksted AS er det viktig å fremstå som den seriøse i bransjen.

Åsensenteret Bilverksted i Stavanger:

Vi utfører de fleste reparasjoner og servicer på de fleste bilmerker. Vi har godt utstyr for feilsøking/diagnose og mekanikere med god utdannelse innen elektronikk.

 1. Åsensenteret Bilverksted AS har 4 Meko-teknikkere i staben. Dette er høyeste utdannelse til Mekonomen Bilverkstedkjeden. Staben består i dag av totalt 10 ansatte inklusiv lærlinger
 2. Åsensenteret Bilverksted AS er i samme lokaler som Mekonomen Stavanger AS, noe som setter oss i en særdeles god situasjon med deleleveranser. Vi bestreber alltid å være kostnadseffektiv både for kunde og selskapet selv.
 3. Mobilitetsgaranti (12 måneder) medfølger på service utført etter servicehefte dersom bil er yngre enn 10 år, og anbefalte reparasjoner er utført.
 4. Åsensenteret Bilverksted AS er stolt av faget sitt, og med motiverte medarbeidere ønsker vi nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen. Som Mekonomen sier «Vi gjør BilLivet enklere»

 

Profesjonelt Bilverksted i Stavanger

Å ha tilgang til et pålitelig bilverksted i Stavanger er avgjørende for å holde kjøretøyet ditt i topp stand. Enten det er rutinemessig vedlikehold, reparasjoner eller diagnose av problemer, er et velrenomert bilverksted ditt beste valg for å sikre at bilen din er trygg og pålitelig på veien.

Noen tjenester tilbudt av vårt Bilverksted

Vårt bilverksted i Stavanger tilbyr en omfattende liste over tjenester for å dekke alle dine bilreparasjonsbehov:

 1. Service og Vedlikehold: Regelmessig service er nøkkelen til å forlenge bilens levetid og opprettholde ytelsen. Vårt verksted utfører alt fra oljeskift og filterbytte til bremsekontroll og dekkutskifting.
 2. Reparasjoner: Uansett om det er motorproblemer, elektriske feil eller skader etter ulykker, har våre erfarne mekanikere ekspertisen til å utføre alle nødvendige reparasjoner med høy kvalitet.
 3. Diagnose: Moderne biler er utstyrt med avansert teknologi, og vårt verksted har avanserte diagnoseverktøy for å identifisere og løse problemer nøyaktig og effektivt.
 4. Dekk og Hjul: Vi tilbyr dekkbytte, hjulbalansering og utbedring av skader på dekk, noe som er avgjørende for sikkerheten på veien. Les mer om dekkskift eller timebestilling her
 5. AC service/ klimaservice: For å opprettholde et komfortabelt kjøremiljø, tilbyr vi klimaservice, inkludert rengjøring, gassfylling og reparasjon av klimaanlegg. Les mer her
 6. Periodisk kjøretøykontroll (EU kontroll): Vårt verksted sørger for at kjøretøyet ditt er i samsvar med lovens krav og hjelper deg med å få godkjent EU kontrollen. Les mer om EU kontroll her
 7. Bilglass: Vi utfører ruteskift på alle bilmodeller. Les mer om ruteskift og bytte av bilglass her
 8. Tectylbehandling: Ta kontakt med oss for vurdering, kontroll og behandling. Les mer her

 

Hvorfor velge vårt Bilverksted i Stavanger?

Når du leter etter et bilverksted i Stavanger, er det viktig å velge en som gir pålitelige tjenester, god kundeservice og rimelige priser. Hos oss kan du forvente:

 • Erfarne Mekanikere: Vårt team består av dyktige og sertifiserte mekanikere som er dedikerte til å holde bilen din i topp stand.
 • Rimelige Priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre tjenester, slik at du får mest mulig verdi for pengene.
 • Personlig Service: Vi setter kundeservice høyt og jobber tett med deg for å forstå dine behov og forklare eventuelle reparasjoner som må gjøres.
 • Rask Service: Vi forstår hvor viktig det er å få bilen din raskt tilbake på veien, og vi streber etter å utføre tjenestene så raskt som mulig uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Når du søker etter et bilverksted i Stavanger, er vårt verksted her for å betjene alle dine behov for bilreparasjon og vedlikehold. Kontakt oss i dag for å avtale en avtale, eller besøk oss for å oppleve førsteklasses service.

Ønsker du se på kartet hvor vi holder til, se her.

Aslak EvangAslak Evang
10:42 31 Jul 23
Kjappe, billige og flinke! Bonus at du kan drikke kaffe og se bekymret på mekanikerene som jobber med bilen fin gjennom vindu fra butikken.
Odd JohannesenOdd Johannesen
09:35 30 May 23
Et verksted du kan stole på
Rolf AndaRolf Anda
17:49 21 Mar 23
Sjekket hvile type vinduvisker og monterte de nye.😯😊
Liljana GlavakLiljana Glavak
21:03 05 Jan 23
ToreTore
17:27 28 Dec 22
Rolf HetlandRolf Hetland
19:38 19 Mar 22
Grei plass for bilrelaterte ting.Ligger også greit til når du har en handlerunde… 😉😄
js_loader

Bestill EU kontroll, service eller reparasjon hos oss