Om oss

Åsensenteret Bilverksted AS er et autorisert bilverksted med røtter helt tilbake fra året 1949 fra selskapet G. Osjord Diesel Elektro AS. Bilverkstedet er også autorisert for periodisk kjøretøykontroll (PKK) også kalt EU-kontroll på folkemunne.

Litt mer om oss:

Åsensenteret har i mange år vært et Bosch verksted men i året 2006 valgte vi å innlemme Mekonomen Bilverksted og alt det dette måtte innebære. Valget har vi ikke angret på, og kjeden er Norges største med frittstående bilverksteder.

Bemanning består av 2 kundemottakere og 7 mekanikere, noe som gjør oss til et av de største bilverkstedene i regionen.
Åsensenteret Bilverksted AS ledes av Jan Korneliussen som har vært daglig leder siden 2004. Jan Korneliussen har utdannelse inn bilelektronikk, og gikk ut med beste karakter siden Bosch startet opp med denne utdanning i 1974.

I året 2010 ble Åsensenteret Bilverksted AS en Gassellebedrift. Gaselle (bedrift) i Norge er en kåring gjort av avisen Dagens Næringsliv for norske bedrifter med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter med omsetning over 1 million kroner er det kun ca 5% som får denne betegnelsen hvert år.

Åsensenteret Bilverksted ved Jan Korneliussen, er en mester innen bilfaget – lette kjøretøy. En mester har kompetanse på høyt nivå både som fagekspert og leder. Mesterkvalifikasjonen er opparbeidet gjennom arbeid kombinert med mesterutdanning eller tilsvarende utdanning, etter oppnådd fag- eller svennebrev i et mesterfag. Mesteren følger gjeldende lover, standarder og normer for å sikre kvalitet, lønnsomhet og fornuftig bruk av ressurser. Mesterens kompetanse setter bedriften i stand til å levere gode faglige løsninger, drive innovasjon, ta ansvar for lærlinger og bidra til et seriøst arbeidsliv.

Bestill service eller reparasjon hos oss