MekoService5+E

Økonomiservice for deg med en elbil eldre enn 5 år

Har du en elbil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+E et godt valg.

 

Det er lurt å passe på bilen, gjennomføre regelmessig service og forebyggende vedlikehold, spesielt etter hvert som elbilen blir eldre og bilprodusentens garantier tar slutt. Det er her vår økonomiservice, MekoService5+E, kommer inn. Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

Tar du en MekoService5+E hos Mekonomen så tar vi en grundig inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer bytte av kupéfilter og ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Pris på denne servicen er fra 2 490,-

Vi har også en variant av den samme type servicen som er tilpasset bensin- og dieselbiler, hvor vi tar en 18-punkt inspeksjon av bilen.

Felles for begge disse servicene er at det medfølger 12 måneders mobilitetsgaranti. Med mobilitetsgaranti får du bistand langs veien hvis uhell skulle skje. – Dette er en ekstra trygghet for deg og dine medpassasjerer.

12 mnd mobilitetsgaranti

Bestill service eller reparasjon hos oss