Godkjent elbilverksted i Stavanger

Åsensenteret Bilverksted er et godkjent elbilverksted i Stavanger. Skal du reparere din elbil og ønsker et godkjent elbilverksted i Stavanger? Vi har stor kapasitet.

  1. Elektriske biler (El-biler) på norske veier er økende og Åsensenteret Bilverksted AS, som et av distriktets største frittstående verksted er naturligvis med på utviklingen, og har skaffet oss økt kompetanse på El- og Hybrid bil.
  2. De fleste Elbil-produsentene anbefaler service minst én gang i året. Med spesielt tanke på sjekk av kupéfilteret, bremsevæsken og bremsene. Vi følger produsentenes serviceskjema, slik at garantien på bilen er gyldig.
  3. 2 av våre mekanikere har teknikkerutdannelse innen el- og hybrid bil via Promeister-akademiet.
  4. Nybilgarantien beholdes dersom du har utført service hos oss iht til EU sitt reglement.
  5. Mobilitetsgaranti (12 måneder) medfølger på service utført etter servicehefte dersom bil er yngre enn 10 år, og anbefalte reparasjoner er utført.

Hva innebærer "Mekonomen godkjent elbilverksted"?

Hele konseptet innebærer at vi sikrer oss kompetansen, har de riktige verktøyene, samt at vi tilfredsstiller nødvendige myndighetskrav for å kunne serve elbiler. For å bli et Mekonomen godkjent elbilverksted må verkstedet oppfylle en rekke kriterier, slik at du som elbilfører skal bli ivaretatt og du kan føle at du leverer bilen i trygge hender. Vi er et Mekonomen godkjent elbilverksted i Stavanger.

Markedet for service og reparasjoner på elbiler øker kraftig. De eldste elbilene begynner å bli noen år, og vi ser at vedlikeholdet øker. Selv om en elbil har færre bevegelige deler, så har den fortsatt behov for regelmessig vedlikehold. Mange av bilens komponenter som f.eks. understell og bremser har mye til felles med fossile biler, og må holdes i orden. For å møte denne  utviklingen med et større ettermarked på elbiler, har vi plukket ut en del verksteder som ønsker å gå et skritt lenger. Disse har satset mer og gått for vår «Godkjent elbilverksted» sertifisering.

I praksis betyr dette at verkstedet har utvidet med mer kunnskap og kursing rundt elektriske biler. De har investert i nødvendig verktøy og kompetanse for å kunne ta på seg større oppgaver knyttet til elbiler. Foruten krav til mer kurs og mer verktøy, har tekniker gjennomført en kunnskapstest for å bli sertifisert til ordningen. Dette gir deg en ekstra sikkerhet for at nødvendig kompetanse finnes i verkstedet.

Aslak EvangAslak Evang
10:42 31 Jul 23
Kjappe, billige og flinke! Bonus at du kan drikke kaffe og se bekymret på mekanikerene som jobber med bilen fin gjennom vindu fra butikken.
Odd JohannesenOdd Johannesen
09:35 30 May 23
Et verksted du kan stole på
Rolf AndaRolf Anda
17:49 21 Mar 23
Sjekket hvile type vinduvisker og monterte de nye.😯😊
Liljana GlavakLiljana Glavak
21:03 05 Jan 23
ToreTore
17:27 28 Dec 22
Rolf HetlandRolf Hetland
19:38 19 Mar 22
Grei plass for bilrelaterte ting.Ligger også greit til når du har en handlerunde… 😉😄
js_loader

Reparasjoner på kjøretøy og EU-kontroll kan som hovedregel bare utføres av godkjente verksteder og kontrollorgan. Du kan trygt benytte Åsensenteret Bilverksted, da vi er et godkjent bilverksted for både elbiler og fossile biler.

Bestill service på eller reparasjon på din elbil hos oss